SandaVidmar.com | Splošni pogoji poslovanja
splošni, pogoji, poslovanje, pravila
23061
page-template-default,page,page-id-23061,theme-stockholm,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-4.2,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive

SPLOŠNI POGOJI

Vsebina spletnih strani sandavidmar.com je last osebe Sanda Vidmar, Prušnikova 8, 1210 Ljubljana. Z uporabo spletnih strani sandavidmar.com uporabniki sprejemajo objavljene splošne pogoje poslovanja. Sandavidmar in uporabniki s splošnimi pogoji urejajo tudi medsebojne obveznosti pri nakupih v spletni trgovini Sandavidmar.com.
Splošni pogoji so sestavljeni v skladu z veljavno slovensko zakonodajo.
Sandavidmar.com si pridržuje pravico do spremembe splošnih pogojev na spletnih straneh sandavidmar.com kadarkoli in brez predhodnega obvestila. Vse spremembe splošnih pogojev so za uporabnike zavezujoče.

1. OMEJITEV ODGOVORNOSTI

Sandavidmar.com ne prevzema odgovornosti za morebitne posledice pri uporabi spletnih strani sandavidmar.com in vanje vključenih vsebin. Sanda Vidmar si pridržuje pravico kadarkoli spreminjati vsebino spletne strani brez predhodnega obvestila in ne prevzema odgovornosti za morebitne posledice teh sprememb.
Sanda Vidmar si prizadeva predstaviti kar najbolj točne in ažurne informacije, toda morebitnih napak na straneh sandavidmar.com glede cen, dobavnih rokov, opisov izdelkov idr. ne izključuje in zanje ne prevzema nobene odškodninske ali druge odgovornosti. Kupec blaga, kupljenega v spletni trgovini sandavidmar.com, ima pravico do vračila ali reklamacije (glej Vračila in reklamacije) Na fotografijah so unikatni izdelki, vsi dobavljeni izdelki pa se lahko zaradi unikatnosti ročne obdelave razlikujejo (oblika, velikost, patina itd.)

2. OMEJENA PRAVICA UPORABE

Obiskovalci lahko vsebine spletnih strani sandavidmar.com uporabljajo izključno v osebne in nekomercialne namene. Vsebine so avtorsko zaščitene. Kakršnakoli druga uporaba, kopiranje, objava in distribucija spletnih vsebin ali njihovih posameznih delov je brez dovoljenja Sanda Vidmar prepovedana.

3. ZAŠČITA ZASEBNOSTI

Podatki, ki jih uporabnik posreduje preko obrazcev na straneh sandavidmar.com ali kako drugače (preko e-maila, telefona idr.), so zaupni in se obravnavajo v skladu z veljavno slovensko zakonodajo. Osebne podatke bo Sanda Vidmar varovala ter preprečevala njihovo zlorabo. Osebni podatki bodo uporabljeni le za namene, za katere je uporabnik dal svoje soglasje.

Sandavidmar.com za prenose vseh osebnih podatkov uporabnika uporablja tehnologijo SSL, ki skrbi za kodiranje vseh informacij, poslanih z naročili. Podatki o plačilni kartici, ki jih vnesete v primeru takšnega načina plačila, se v kodirani obliki prenesejo iz vašega računalnika neposredno v avtorizacijski strežnik banke.

4. POSTOPEK NAROČILA OZ. NAKUPA

Naročilo v spletni trgovini sandavidmar.com/shop je oddano, ko uporabnik prejme avtomatsko elektronsko obvestilo. To elektronsko obvestilo ni potrdilo, da je izdelek na zalogi ali da se je pričela vršiti odprema. Naročilo bo potrjeno najkasneje v 2 delovnih dneh po oddaji naročila in to z novim e-obvestilom o potrditvi naročila.
V primeru, da naročenega izdelka ni na zalogi ali da naročila ni mogoče izvesti zaradi drugih razlogov, bo uporabnik obveščen po elektronski pošti.
Sanda Vidmar bo potrjena naročila na sandavidmar.com/shop obravnavala kot nepreklicna. V primeru napake lahko kupec brez dodatnih stroškov naročilo prekliče v času do prejema elektronskega obvestila, da je naročilo potrjeno.

Sanda Vidmar lahko naročilo zavrne, če sumi, da je prišlo do zlorabe spletnih strani sandavidmar.com.
Z izvedbo naročila kupec potrjuje, da je bil seznanjen s splošnimi pogoji in da je bil nanje izrecno opozorjen.

Pogodba o nakupu je shranjena v Sandavidmar.com, kupec lahko do nje v vsakem trenutku dostopa tudi preko svojega računa v spletni trgovini.

5. CENE

Vse cene so v evrih (EUR). Za kupce iz držav Evropske unije cene vključujejo davek na dodano vrednost (DDV). Za kupce iz držav, ki niso članice Evropske unije, se davek na dodano vrednost (DDV) ne obračuna, so pa ti kupci dolžni poravnati vse stroške, povezane z uvoznim carinjenjem blaga, vključno z vsemi uvoznimi dajatvami, skladno z veljavno zakonodajo države uvoza, o čemer so izrecno opozorjeni pri nakupu.

Pri nakupu veljajo cene in popusti v trenutku oddaje naročila.

Cene veljajo do objave novega cenika v spletni trgovini Sandavidmar.com.

Roki veljavnosti akcijske ponudbe v spletni trgovini Sandavidmar.com/shop so navedeni v spletni trgovini Sandavidmar.com.

Navedene cene veljajo le za nakupe v spletni trgovini Sandavidmar.com/shop in se lahko razlikujejo od cen na drugih prodajnih mestih.

6. NAČINI PLAČILA V SPLETNI TRGOVINI SANDAVIDMAR.COM

● Za kupce v Sloveniji sta možna dva načina plačila:
a) plačilo po predračunu
Kupec po oddaji naročila prejme predračun na svoj elektronski naslov.
b) plačilo s plačilnimi karticami
Plačilo s karticami Visa, Mastercard, AmericanExpress, Discover itd. – preko sistema varnega spletnega plačevanja PayPal. Več

● Za kupce v vseh ostalih državah je možen le en način plačila:
b) plačilo s plačilnimi karticami
Plačilo s karticami preko sistema varnega spletnega plačevanja PayPal. Več
Do plačila celotne kupnine ostanejo izbrani artikli last Sande Vidmar.

7. DOBAVNI ROK

Rok dobave blaga je 7-30 dni.